Aanbevelingen

Gedurende mijn adolescentie jaren heb ik ernstig geworsteld met forse anorexia, minderwaardigheidsgevoelens en sombere episodes. Ik leerde Peggy al vroeg kennen tijdens een groepsbijeenkomst voor jongeren met eetproblematiek. Er was meteen een klik. Ik voelde me, zonder woorden, veilig bij haar. Mijn levensverhaal en de daarbij behorende ervaringen was veilig en geborgd bij haar. Met haar kalme, wijze, rustige, maar soms ook echt confronterende en kritische manier kwam ik stapje voor stapje dichter bij de kern. Durfde ik dit aan te kijken om langzaam weer te groeien naar herstel. Samen met haar heb ik mijn trauma's bezworen en via voice dialogue mijn persoonlijkheid leren kennen, maar ook vorm gegeven.
Peggy heeft mij laten (in)zien dat het leven van het leven uit keuzes maken bestaat. Peggy heeft mij gesteund in het opnieuw kiezen voor het leven. Zonder haar had ik hier niet meer geweest, zo simpel is het en toch ook zeker weer niet. Haar wijsheid, grote professionele kennis en persoonlijkheid gun ik een ieder die dat nodig heeft. Jouw levensverhaal is veilig bij haar. 

Suzanne Kramer, Systeem behandelaar/systeem therapeutisch werker 

 

Peggy is een ongelooflijk empathische en aandachtige luisteraar. In de meeste gevallen houden haar begeleidende anekdotes, adviezen, verhalen en wijsheden mijn aandacht vast. Dit geeft me het gevoel dat ik in goede handen ben. Door middel van belichamings- en familieopstellingsoefeningen slagen we er altijd in om mijn situatie vanuit verschillende perspectieven te bekijken, wat er weer toe leidt dat ik mezelf en mijn innerlijke leven herontdek. 
Leon

Having Peggy as a therapist is like looking into a truthful but gentle mirror. Her own personal liberation allows anything and everything to come up, just as it is. She then helps you to help yourself by showing you how to get to know and befriend the parts of you that are hurt or sabotaging intentions of other parts of you. You end up more ‘together’ and powerful and free. I hugely recommend her!

Saskia 

Door de coaching sessies met Peggy heb ik mezelf na een groot verlies weer teruggevonden. Na een intensief traject waarbij alle lagen zorgvuldig werden onderzocht en liefdevol aangeraakt is het interne vuur weer aangewakkerd.   

Barbara, marketeer 

 

Ik ben Peggy heel dankbaar. Ik kom nu een aantal jaar (is het nu 6 jaar?) bij Peggy. Als ik terugdenk aan de begintijd realiseer ik me van hoe verschrikkelijk ver ik kwam. Peggy’s sessies waren voor mij een noodzaak. Ze leert mij essentiële dingen voor een gebalanceerd bestaan die ik nergens anders aangereikt heb gekregen. Ik oefen wat ik leer elke dag omdat ik me er beter door voel; kwa gezondheid, balans en hoe ik me verhoud tot andere. Peggy’s sessies zijn heel erg belangrijk voor me en ik ben ontzettend dankbaar. 

Ilva, Interactive/Media/Design aan de Kunst academie in Den Haag

In 2022/2023 ben ik ongeveer 5 maanden in behandeling geweest onder Peggy Pitwell. Ik heb de therapie van Peggy als zeer professioneel en adequaat ervaren. De begeleiding was voor mij precies wat het moest zijn, de vorm ervan heeft Peggy zeer goed aangevoeld. Ik voelde mij zeer veilig en in goede handen. De behandeling heeft zeer goed aangeslagen in best rappe tijd. 
Nu dik en jaar later heb ik geen terugval gehad en kan ik zeggen dat wat op dat moment gezien moest worden in is transitie gegaan. Dankbaar dat ik mezelf naar therapie heb gestuurd, dubbel dankbaar dat het bij Peggy was.
Natascha Spitsbaard

Een ware professional met een enorm empathisch vermogen. Op een moeilijk punt in mijn leven ben ik haar enorm dankbaar voor de hulp en ondersteuning. Waarbij in een veilige en vertrouwde omgeving er nog steeds (na 2,5 jaar) enorme persoonlijke groei is. A miracle worker met een groot hart. Dank.
Michiel - hovenier