Peggy Pitwell

Opleiding en ervaring

Peggy Pitwell is transformatie therapeut, Voice Dialogue trainer en deskundig op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling van vrouwen en mannen.

Haar opleiding genoot zij aan de Haagse Sociale Academie, het Instituut voor Transformatie Psychologie in Bergen aan Zee (Voice Dialogue) en de School voor Imaginatie. Zij volgde trainingen in o.a. emotioneel lichaamswerk, bio-energetica, stemwerk, familie-opstellingen en de Training for Practical Facilitators o.l.v. Hal en Sidra Stone.
Vanaf 1984 werkte zij als begeleider van eetverslavinggroepen in het Haags Vrouwen Gezondheidscentrum, waar zij tevens individuele consulten deed. Jarenlang gaf zij de innerlijk kind-cursus "Van overleven naar genieten" en "Partnerkeuze en relatiepatronen" bij Importante, centrum voor emancipatie. Zij werkte als freelance trainer bij de introductie van I.T.P. onder leiding van Robert Stamboliev. Tevens was zij gasttrainer bij de opleiding Transforming Dialogue bij Trilby Fairfax Shaw en Peter Dellensen.

Sinds 1994 heeft zij haar eigen praktijk voor individuele consulten en relatietherapie.

Persoonlijk

Peggy is geboren in 1948 in Hannover, Duitsland. Als dochter van een Engelse militair en een Duitse moeder werd zij tweetalig opgevoed. In 1967 koos zij Nederland als verblijfplaats en het bevalt haar nog steeds te leven tussen die twee achtergronden. Zij heeft twee volwassen dochters Panja en Leander, die haar heel dierbaar zijn en geniet van haar kleindochters Yana, Nika en Lenna. "Nothing gets transformed in your life until your mind is transformed" - Ifeanyi Enoch Onuoha